39310
No cover
Book
In basket
Fasola / Jadwiga Gabryl. - Wyd. 3. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1976. - 97, [3] s. : il. ; 15 cm.
Znaczenie gospodarcze i wartość odżywcza Pochodzenie, historia uprawy oraz opis botaniczny Odmiany Odmiany karłowe Odmiany szparagowe o strąku zielonym Odmiany szparagowe o strąku żółtym Odmiany na suche ziarno Odmiany tyczne Odmiany szparagowe o strąku zielonym Odmiany szparagowe o strąku żółtym Odmiany na suche ziarno Uprawa w gruncie Wymagania klimatyczne i glebowe oraz rejonizacja uprawy Stanowisko w płodozmianie Uprawa gleby Nawożenie Terminy siewu oraz metody uprawy Zabiegi pielęgnacyjne Zbiór Zbiór fasoli szparagowej Zbiór fasoli uprawianej na nasiona i na ziarno Młócenie, czyszczenie i przechowywanie nasion Ważniejsze choroby i szkodniki oraz ich zwalczanie Choroby grzybowe Choroby bakteryjne Choroby wirusowe Szkodniki Uprawa pod szkłem i osłonami Znaczenie gospodarcze i miejsce uprawy Wymagania co do środowiska Stanowisko i nawożenie Terminy siewu oraz produkcja rozsady Odmiany Metody uprawy i pielęgnowanie Uprawa przyspieszona Uprawa pod osłonami z folii Uprawa opóźniona Zbiór, sortowanie i pakowanie Choroby i szkodniki oraz ich zwalczanie Choroby Szkodniki Kalkulacja kosztów produkcji fasoli na zielony strąk i na suche ziarno
Availability:
Filia w Olszanie
All copies are currently unavailable
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again